TY ZAMAWIASZ Z DOMU, MY BEZPIECZNIE REALIZUJEMY TWOJE ZAMÓWIENIE. InPost 0zł.

Opinie o zegarkach Cluse

Sprawdź zegarki Cluse dostępne w naszej ofercie:
Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501009

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501009

2021-06-05 08:44
Autor: Daria, Ocena:
5 na 5
Zegarek kupiłam na prezent, dostałam to, czego się spodziewałam w dobrej cenie, z darmową wysyłką i ekspresowym tempie. Przesyłka już następnego dnia była na miejscu

Autor: Henryk, Ocena:
5 na 5
Mieliśmy wspólnie z żoną dylemat co sobie kupić na pamiątkę z okazji 50-tej rocznicy ślubu. Niespodziewanie inspiracją był kupiony przez wnuczkę zegarek marki Cluse, który nas tak zauroczył, że postanowiliśmy rozeznać ofertę tej marki. To był strzał w dziesiątkę - oferta była tak bogata i atrakcyjna cenowo że nie było problemu aby wybrać dla nas zegarki , które spełnią nasze oczekiwania. Dodat...

Autor: Katarzyna, Ocena:
5 na 5
Dostawa bardzo szybka. Zegarek świetny,. Polecam

Autor: Grażyna, Ocena:
5 na 5
zegarek jest spełnieniem marzeń ,pięknie komponuje się z innymi dodatkami pasuje do strojów wizytowych jak i do zestawów sportowych czy do pracy pozdrawiam bardzo zadowolona użytkowniczka

Autor: Elżbieta, Ocena:
5 na 5
Idealny! Bardzo elegancki i wygodny. Świetne, subtelne połączenie kolorów.

Autor: Magdalena, Ocena:
5 na 5
Zegarek jest przepiękny! Zdecydowanie wart swojej ceny

Autor: Katarzyna, Ocena:
5 na 5
Zegarek prezentuje się bardzo elegancko, jestem mega zadowolona. Co do przesyłki to bardzo szybko i sprawnie, sprzedawca godny polecenia.

Zegarek damski Cluse La Roche CL40006

Zegarek damski Cluse La Roche CL40006

2021-03-21 11:03
Autor: Ela , Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek, jestem bardzo zadowolona. Spełnia moje wymagania.

Autor: Julita, Ocena:
5 na 5
Zegarek o oryginalnej kwadratowej tarczy cudnie się prezentuje. Bardzo ładnie leży na nadgarstku, subtelny i wyróżniający się zarazem. Szczerze polecam!

Zegarek damski Cluse Triomphe CG0108208001

Zegarek damski Cluse Triomphe CG0108208001

2021-02-10 08:55
Autor: Wanda, Ocena:
5 na 5
Zegarek bardzo ładny, nie za duży, pasuje do mojej szczupłej ręki, oryginalne mocowanie bransoletki. Polecam.

Autor: Alicja, Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek!

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203013

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203013

2021-01-30 09:04
Autor: Klaudia, Ocena:
5 na 5
Zegarek jest piękny i elegancki. Grawer na zegarku został wykonany bardzo dokładnie, teraz napewno będzie świetną pamiątką dla obdarowanego! Zegarek został również porządnie zapakowany i bardzo szybko do mnie dostarczony ! Polecam sklep zegarek.net , napewno jeszcze raz zrobie u nich zakupy :)

Zegarek damski Cluse Minuit CG1519203003

Zegarek damski Cluse Minuit CG1519203003

2021-01-27 10:13
Autor: Arleta, Ocena:
5 na 5
Zegarek jest elegancki, noszę go codziennie!

Zegarek damski Cluse Minuit CLA004

Zegarek damski Cluse Minuit CLA004

2021-01-23 09:03
Autor: Dominika, Ocena:
5 na 5
Zegarek kupiłam na prezent swojej przyjaciółce, ponieważ długo nie mogła się zdecydować jaka chce bransoletę, zestaw okazał się być idealnym rozwiązaniem. :) zegarek przepięknie wyglada w naturalnym świetle - bardzo polecam! :)

Autor: Tomasz, Ocena:
5 na 5
szybka przesylka super produkt

Autor: Małgorzata, Ocena:
5 na 5
Kupiony jako prezent, bardzo się spodobał. Możliwośćość regulacji paska, dzięki czemu pasuje na drobny nadgarstek

Zegarek damski Cluse Boho Chic CL18214

Zegarek damski Cluse Boho Chic CL18214

2020-12-23 19:54
Autor: Marek, Ocena:
5 na 5
Super zegarek. Trafiony prezent dla dziewczyny, pasek skórzany nie jest bezczelnie rozwy ale ma ladny lagodny kolor. Nawet facet widzi roznice :)

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501006

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501006

2020-12-22 11:55
Autor: Małgorzata, Ocena:
5 na 5
Jestem jak najbardziej na TAK! Kontakt z firmą szybki i konkretny. Wysyłka ekspresowa. Produkt spełnia wszystkie oczekiwania. Zegarek jest prezentem dla męża na święta - mężczyzny z klasą, eleganckiego, lubiącego wyzwania - taki też jest zegarek Cluse. Jego staranne wykonanie, dopracowany każdy szczegół sprawia, że mąż wygląda w nim prawdziwie męsko. Polecam!

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501006

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501006

2020-12-22 11:55
Autor: Małgorzata, Ocena:
5 na 5
Jestem jak najbardziej na TAK! Kontakt z firmą szybki i konkretny. Wysyłka ekspresowa. Produkt spełnia wszystkie oczekiwania. Zegarek jest prezentem dla męża na święta - mężczyzny z klasą, eleganckiego, lubiącego wyzwania - taki też jest zegarek Cluse. Jego staranne wykonanie, dopracowany każdy szczegół sprawia, że mąż wygląda w nim prawdziwie męsko. Polecam!