TY ZAMAWIASZ Z DOMU, MY BEZPIECZNIE REALIZUJEMY TWOJE ZAMÓWIENIE. InPost 0zł.

Opinie o zegarkach Cluse

Sprawdź zegarki Cluse dostępne w naszej ofercie:
Zegarek damski Cluse Fluette CW11502

Zegarek damski Cluse Fluette CW11502

2021-09-19 08:46
Autor: Agnieszka, Ocena:
5 na 5
Polecam, ekspresowa wysyłka , towar zgodny z opisem.

Pasek do zegarka  Cluse Feroce CS1408101089

Pasek do zegarka Cluse Feroce CS1408101089

2021-09-06 10:50
Autor: Weronika, Ocena:
5 na 5
Pasek jest piękny. Wężowy wzór jeszcze lepiej prezentuje się na żywo, ponieważ ma mnóstwo kwadracików odbijających światło, czego nie widać na zdjęciu. Kupiłam go do zegarka Cluse Minuit i pasuje idealnie :)

Zegarek damski Cluse La Vedette CL50015

Zegarek damski Cluse La Vedette CL50015

2021-08-24 13:40
Autor: Anna, Ocena:
5 na 5
Bardzo długo szukałam takiego malutkiego i czarnego zegareczka! Jest fantastyczny! Dziękuję za bardzo szybką i sprawną obsługę!

Autor: Tomasz, Ocena:
5 na 5
Zdecydowanie polecam! Kontakt z obsługą świetny, pomyliłem model i robiłem wymianę produktu. Wszystko bez kłopotów mi wyjaśniono i z łatwością dokonałem wymiany. Produkt jak w opisie, bez żadnych ukrytych wad. Na pewno tu wrócę.

Autor: klodi, Ocena:
5 na 5
cdowny

Autor: Jolanta, Ocena:
5 na 5
Cudowny piękny wymarzony prezent szybka dostawa

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101502004

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101502004

2021-06-30 16:39
Autor: Henryk, Ocena:
5 na 5
Mieliśmy z żoną dylemat co sobie kupić na pamiątkę naszej 50-tej rocznicy ślubu. Niespodziewanie inspiracją był zakupiony przez wnuczkę zegarek marki cluse, który nas tak zauroczył że postanowiliśmy rozeznać ofertę tej marki. To był strzał w dziesiątkę- oferta była tak bogata i atrakcyjna cenowo że nie było problemu aby wybrać zegarki, które spełnią nasze oczekiwania. Dodatkowym atutem obok pię...

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501009

Zegarek męski Cluse Aravis CW0101501009

2021-06-05 08:44
Autor: Daria, Ocena:
5 na 5
Zegarek kupiłam na prezent, dostałam to, czego się spodziewałam w dobrej cenie, z darmową wysyłką i ekspresowym tempie. Przesyłka już następnego dnia była na miejscu

Autor: Henryk, Ocena:
5 na 5
Mieliśmy wspólnie z żoną dylemat co sobie kupić na pamiątkę z okazji 50-tej rocznicy ślubu. Niespodziewanie inspiracją był kupiony przez wnuczkę zegarek marki Cluse, który nas tak zauroczył, że postanowiliśmy rozeznać ofertę tej marki. To był strzał w dziesiątkę - oferta była tak bogata i atrakcyjna cenowo że nie było problemu aby wybrać dla nas zegarki , które spełnią nasze oczekiwania. Dodat...

Autor: Katarzyna, Ocena:
5 na 5
Dostawa bardzo szybka. Zegarek świetny,. Polecam

Autor: Grażyna, Ocena:
5 na 5
zegarek jest spełnieniem marzeń ,pięknie komponuje się z innymi dodatkami pasuje do strojów wizytowych jak i do zestawów sportowych czy do pracy pozdrawiam bardzo zadowolona użytkowniczka

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203004

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203004

2021-04-11 11:34
Autor: Elżbieta, Ocena:
5 na 5
Idealny! Bardzo elegancki i wygodny. Świetne, subtelne połączenie kolorów.

Zegarek damski Cluse Triomphe CW0101208002

Zegarek damski Cluse Triomphe CW0101208002

2021-04-04 17:09
Autor: Magdalena, Ocena:
5 na 5
Zegarek jest przepiękny! Zdecydowanie wart swojej ceny

Autor: Katarzyna, Ocena:
5 na 5
Zegarek prezentuje się bardzo elegancko, jestem mega zadowolona. Co do przesyłki to bardzo szybko i sprawnie, sprzedawca godny polecenia.

Zegarek damski Cluse La Roche CL40006

Zegarek damski Cluse La Roche CL40006

2021-03-21 11:03
Autor: Ela , Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek, jestem bardzo zadowolona. Spełnia moje wymagania.

Autor: Julita, Ocena:
5 na 5
Zegarek o oryginalnej kwadratowej tarczy cudnie się prezentuje. Bardzo ładnie leży na nadgarstku, subtelny i wyróżniający się zarazem. Szczerze polecam!

Zegarek damski Cluse Triomphe CG0108208001

Zegarek damski Cluse Triomphe CG0108208001

2021-02-10 08:55
Autor: Wanda, Ocena:
5 na 5
Zegarek bardzo ładny, nie za duży, pasuje do mojej szczupłej ręki, oryginalne mocowanie bransoletki. Polecam.

Autor: Alicja, Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek!

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203013

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203013

2021-01-30 09:04
Autor: Klaudia, Ocena:
5 na 5
Zegarek jest piękny i elegancki. Grawer na zegarku został wykonany bardzo dokładnie, teraz napewno będzie świetną pamiątką dla obdarowanego! Zegarek został również porządnie zapakowany i bardzo szybko do mnie dostarczony ! Polecam sklep zegarek.net , napewno jeszcze raz zrobie u nich zakupy :)

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203013

Zegarek damski Cluse Minuit CW0101203013

2021-01-30 09:04
Autor: Klaudia, Ocena:
5 na 5
Zegarek jest piękny i elegancki. Grawer na zegarku został wykonany bardzo dokładnie, teraz napewno będzie świetną pamiątką dla obdarowanego! Zegarek został również porządnie zapakowany i bardzo szybko do mnie dostarczony ! Polecam sklep zegarek.net , napewno jeszcze raz zrobie u nich zakupy :)