TY ZAMAWIASZ Z DOMU, MY BEZPIECZNIE REALIZUJEMY TWOJE ZAMÓWIENIE. InPost 0zł.

Zegarki Opinie

Wybierz markę:

OPINIE O ADIDAS OPINIE O ADRIATICA OPINIE O AEROWATCH OPINIE O ANNE KLEIN OPINIE O ARMANI EXCHANGE OPINIE O ATLANTIC OPINIE O AVIATOR OPINIE O BALEZZA MRS OPINIE O BALL OPINIE O BERING OPINIE O BISSET OPINIE O BULOVA OPINIE O CALVIN KLEIN OPINIE O CALYPSO OPINIE O CANDINO OPINIE O CARAVELLE OPINIE O CARL VON ZEYTEN OPINIE O CASIO OPINIE O CERRUTI 1881 OPINIE O CERTINA OPINIE O CHARLES BOWTIE OPINIE O CITIZEN OPINIE O CLUSE OPINIE O CT SCUDERIA OPINIE O DANIEL WELLINGTON OPINIE O DANISH DESIGN OPINIE O DAVID DAPER OPINIE O DAVOSA OPINIE O DELBANA OPINIE O DIESEL OPINIE O DKNY OPINIE O DOXA OPINIE O EMPORIO ARMANI OPINIE O EPOS OPINIE O ESPRIT OPINIE O FESTINA OPINIE O FILA OPINIE O FOSSIL OPINIE O GARETT OPINIE O GLYCINE OPINIE O GROVANA OPINIE O GUESS OPINIE O ICE WATCH OPINIE O INGERSOLL OPINIE O INVICTA OPINIE O JACK PIERRE OPINIE O JACQUES LEMANS OPINIE O JAGUAR OPINIE O JOOP! OPINIE O JUNGHANS OPINIE O JUNKERS OPINIE O KARL LAGERFELD OPINIE O KNOCK NOCKY OPINIE O KRONABY OPINIE O LACOSTE OPINIE O LE TEMPS OPINIE O LORUS OPINIE O LOTUS OPINIE O MARC JACOBS OPINIE O MARK MADDOX OPINIE O MASERATI OPINIE O MELLER OPINIE O MICHAEL KORS OPINIE O MOCKBERG OPINIE O NAUTICA OPINIE O NIXON OPINIE O OBAKU DENMARK OPINIE O ORIENT OPINIE O ORIENT STAR OPINIE O OUI & ME OPINIE O PAUL HEWITT OPINIE O PIERRE RICAUD OPINIE O POLICE OPINIE O PULSAR OPINIE O PUMA OPINIE O QQ OPINIE O ROAMER OPINIE O ROSEFIELD OPINIE O RUBICON OPINIE O SCUDERIA FERRARI OPINIE O SEIKO OPINIE O SEKONDA OPINIE O SKAGEN OPINIE O STURMANSKIE OPINIE O SUUNTO OPINIE O SWATCH OPINIE O TED BAKER OPINIE O THOM OLSON OPINIE O TIMBERLAND OPINIE O TIMEX OPINIE O TISSOT OPINIE O TOMMY HILFIGER OPINIE O TRASER OPINIE O VERSACE OPINIE O VERSUS VERSACE OPINIE O VOSTOK EUROPE OPINIE O ZEPPELIN
Zegarek męski Casio G-SHOCK Master of G GG-B100-1A3ER

Zegarek męski Casio G-SHOCK Master of G GG-B100-1A3ER

2020-07-15 06:33
Autor: Marcin, Ocena:
(5 na 5)
Właściwie trudno się do czego przyczepić! Super sprzęt.

Autor: Dawid, Ocena:
(5 na 5)
Bardzo dobry i solidny zegarek. W rzeczywistości na ręce wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach.

Zegarek męski Timberland Millbury TBL.15359JSQBN-12M

Zegarek męski Timberland Millbury TBL.15359JSQBN-12M

2020-07-14 20:03
Autor: Piotr, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek bardzo fajny i dobrze się nosi. Coprawda mam go tylko kilka dni ale podoba mi się. Mam nadzieję że kolejny swój zakup zrobię również na tej stronie.

Autor: Agnieszka, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek przepiękny, idealny na lato. Już rozważam zakup "wersji zimowej" :) Przesyłka dotarła błyskawicznie.

Zegarek męski Casio G-SHOCK Master of G GG-B100-1A3ER

Zegarek męski Casio G-SHOCK Master of G GG-B100-1A3ER

2020-07-14 15:28
Autor: Grzegorz, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek super. Funkcje w zupelnosci wystarcza dla kazdego trekkingowca , przynajmniej dla mocno zaawansowanego amatora jak nie dla profesjonalisty ;) - kwestia indywidualnej oceny. Gdyby zegarek dysponowal bateria solarna bylby juz kompleksowym narzedziem, aczkolwiek mysle ze mozna sie przyzwyczaic do mysli ze raz na kilkanascie miesiecy bedzie potrzebna wymiana baterii. W kazdym razie polecam w...

Autor: Zaneta, Ocena:
(5 na 5)
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam sprzedawcę

Zegarek męski Casio G-SHOCK G-STEEL GST-B200D-1AER

Zegarek męski Casio G-SHOCK G-STEEL GST-B200D-1AER

2020-07-14 14:57
Autor: Agnieszka, Ocena:
(5 na 5)
Transakcja przebiegła bez żadnych problemów, zegarek jest ładny i spełnia moje oczekiwania.

Autor: Diana, Ocena:
(5 na 5)
Polecam

Autor: Przemysław, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek został wysłany bardzo szybko i jest zgodny z opisem ze strony Zegarek.net. Cena zaoferowana na produkt była najlepsza spośród konkurencji. W związku z tym, przy kolejnym zakupie zegarka sprawdzę oferty na Zegarek.net jako pierwsze!

Zegarek damski Atlantic Elegance 29038.44.08L

Zegarek damski Atlantic Elegance 29038.44.08L

2020-07-14 13:11
Autor: Maria, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek zgodny z opisem. Szkoda jedynie, że nie ma większej wodoszczelności, ale kupując go wiadomo było, jaką ma wodoszczelność. Teraz po prostu trzeba będzie na niego uważać i tyle.

Zegarek męski Festina Chronograf F20339-3

Zegarek męski Festina Chronograf F20339-3

2020-07-14 12:17
Autor: Justyna, Ocena:
(5 na 5)
Mega kolor, mega funkcje, mega zegarek!!

Zegarek damski Rosefield Mercer MWRBP-X224

Zegarek damski Rosefield Mercer MWRBP-X224

2020-07-14 10:45
Autor: Joanna, Ocena:
(5 na 5)
Bardzo ładny elegancki zegarek z możliwością zmiany paska na pudrowy róż. Wszystkim się podoba. Wysyłka natychmiastowa, pięknie zapakowany z rabatem na następne zakupy. Na pewno skorzystam.

Zegarek damski Fossil Jacqueline ES3434

Zegarek damski Fossil Jacqueline ES3434

2020-07-14 10:37
Autor: Dorota, Ocena:
(5 na 5)
Super model. Mam już srebrny. Bardzo stylowy. I elegancki pasuje do stylizacji eleganckich jak i casual. Polecam serdecznie

Autor: Teodor, Ocena:
(5 na 5)
Dostawa zawsze na czas; zegarek duży i pasujący dla juniora. Junior zachwycony!

Autor: Mateusz, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek kupiony na prezent. Bardzo się spodobał

Zegarek męski Festina Classic F20277-2

Zegarek męski Festina Classic F20277-2

2020-07-14 09:53
Autor: Katarzyna, Ocena:
(5 na 5)
Był to już chyba 4 zegarek jaki zamówiłam i jesyem mega zadowolona .Z obsługi i szybkiej realizacji zamówień .Poprostu firma super

Zegarek damski Guess Bransoleta W1235L3

Zegarek damski Guess Bransoleta W1235L3

2020-07-14 09:46
Autor: Sylwia, Ocena:
(5 na 5)
Ten zegarek był moim marzeniem! Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam, wiedziałam że musi być mój. Piękny, kobiecy i do tego ten złoty kolor! W końcu zdecydowałam się na jego zakup i jestem pod wrażeniem! Na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach! Polecam!

Zegarek damski Skagen Freja SKW2665

Zegarek damski Skagen Freja SKW2665

2020-07-14 09:26
Autor: Wojciech, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek jest bardzo ładny i zgrabny. Polecam!

Zegarek damski Skagen Freja SKW2665

Zegarek damski Skagen Freja SKW2665

2020-07-14 09:26
Autor: Wojciech, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek jest bardzo ładny i zgrabny. Polecam!