Black Week 2022 promocje do -70%

Zegarki Opinie

Wybierz markę:

OPINIE O ADIDAS ORIGINALS OPINIE O ADRIATICA OPINIE O AEROWATCH OPINIE O AMAZFIT OPINIE O ANNE KLEIN OPINIE O APPELLA OPINIE O ARMANI EXCHANGE OPINIE O ATLANTIC OPINIE O AVI-8 OPINIE O AVIATOR OPINIE O BALEZZA MRS OPINIE O BALL OPINIE O BALTICUS OPINIE O BAUHAUS OPINIE O BERING OPINIE O BISSET OPINIE O BULOVA OPINIE O CALVIN KLEIN OPINIE O CALYPSO OPINIE O CANDINO OPINIE O CARAVELLE OPINIE O CARL VON ZEYTEN OPINIE O CASIO OPINIE O CASIO VINTAGE OPINIE O CERRUTI 1881 OPINIE O CERTINA OPINIE O CHARLES BOWTIE OPINIE O CITIZEN OPINIE O CLUSE OPINIE O CT SCUDERIA OPINIE O D1 MILANO OPINIE O DANIEL WELLINGTON OPINIE O DANISH DESIGN OPINIE O DAVID DAPER OPINIE O DAVOSA OPINIE O DELBANA OPINIE O DELMA OPINIE O DIESEL OPINIE O DKNY OPINIE O DOODLE OPINIE O DOXA OPINIE O EMPORIO ARMANI OPINIE O EPOS OPINIE O ESPRIT OPINIE O FESTINA OPINIE O FILA OPINIE O FLIK FLAK OPINIE O FOSSIL OPINIE O FURLA OPINIE O GARETT OPINIE O GARMIN OPINIE O GLYCINE OPINIE O GROVANA OPINIE O HAGEN OPINIE O HERBELIN OPINIE O ICE WATCH OPINIE O INGERSOLL OPINIE O INVENTIC OPINIE O INVICTA OPINIE O IRON ANNIE OPINIE O JACK PIERRE OPINIE O JACQUES LEMANS OPINIE O JAGUAR OPINIE O JOOP OPINIE O JUNGHANS OPINIE O JUNKERS OPINIE O KARL LAGERFELD OPINIE O KNOCK NOCKY OPINIE O KRONABY OPINIE O LACOSTE OPINIE O LE TEMPS OPINIE O LIP OPINIE O LIU JO OPINIE O LORUS OPINIE O LOTUS OPINIE O LUMINOX OPINIE O MARC JACOBS OPINIE O MAREA OPINIE O MARK MADDOX OPINIE O MASERATI OPINIE O MELLER OPINIE O MICHAEL KORS OPINIE O MOCKBERG OPINIE O NAUTICA OPINIE O NIXON OPINIE O OBAKU DENMARK OPINIE O OPEX OPINIE O ORIENT OPINIE O ORIENT STAR OPINIE O ORIS OPINIE O OUI & ME OPINIE O OUT OF ORDER OPINIE O PAUL HEWITT OPINIE O PIERRE LANNIER OPINIE O PIERRE RICAUD OPINIE O POLAR OPINIE O POLICE OPINIE O PULSAR OPINIE O PUMA OPINIE O PUMA OPINIE O QQ OPINIE O ROSEFIELD OPINIE O RUBICON OPINIE O SCUDERIA FERRARI OPINIE O SEIKO OPINIE O SEKONDA OPINIE O SKAGEN OPINIE O SPINNAKER OPINIE O STRAND OPINIE O STURMANSKIE OPINIE O SUUNTO OPINIE O SWATCH OPINIE O TED BAKER OPINIE O THOM OLSON OPINIE O TIMBERLAND OPINIE O TIMEX OPINIE O TISSOT OPINIE O TOMMY HILFIGER OPINIE O TRASER OPINIE O TRIWA OPINIE O U-BOAT OPINIE O VECTOR SMART OPINIE O VENEZIANICO OPINIE O VERSACE OPINIE O VERSUS VERSACE OPINIE O VICTORINOX OPINIE O VOSTOK EUROPE OPINIE O WENGER OPINIE O YEMA OPINIE O ZEPPELIN
Zegarek damski Certina DS Podium Lady C034.210.22.097.00
Autor: ALICJA, Ocena:
5 na 5
Zegarek przepiękny!! polecam każdej miłośniczce zegarkowej biżuterii.

Zegarek męski Seiko Sports Automat SRPH29K1

Zegarek męski Seiko Sports Automat SRPH29K1

2022-11-24 08:03
Autor: Zbigniew, Ocena:
5 na 5
Dostawa zgodna z zamowieniem. Szybko i sprawnie. Polecam

Zegarek damski Cluse Minuit CW10204
Autor: Piotr, Ocena:
5 na 5
Zegarek piękny, przede wszystkim świetne pancerne pakowanie, idealna transakcja.

Zegarek damski Swatch Skin SVUB101

Zegarek damski Swatch Skin SVUB101

2022-11-23 16:44
Autor: Witold, Ocena:
5 na 5
Wszystko super! Polecam!

Zegarek męski Vostok Europe Lunokhod YM86-620A506B
Autor: Krysiak, Ocena:
5 na 5
Zegarek mega 100 % zadowolenia szybka wysyłka

Zegarek dla dziewczynki Flik Flak Power Time FPNP080

Zegarek dla dziewczynki Flik Flak Power Time FPNP080

2022-11-23 11:15
Autor: Kamila, Ocena:
5 na 5
Szybka wysyłka, piękne opakowanie (pudrowy róż - opakowanie jest większe niż się spodziewałam, super się prezentuje - polecam:)) Zegarek kupiliśmy dla małej dziewczynki - wygląda tak jak na zdjęciu - subtelnie się świeci (zarówno kryształki na kopercie, jak i brokatowa ramka) - trafiony prezent, dziewczynka szczęśliwa:)

Zegarek męski Casio G-SHOCK DW-5600SKE-7ER

Zegarek męski Casio G-SHOCK DW-5600SKE-7ER

2022-11-23 09:07
Autor: Vira, Ocena:
5 na 5
Bardzo szybka odprawa. Polecam wszystkim.

Zegarek męski Timex Southview TW2T35100
Autor: Kinga, Ocena:
5 na 5
Zegarek na żywo wygląda jeszcze lepiej! Szybka realizacja zamówienia, polecam :)

Zegarek męski Adriatica Pasek A8282.R214CH
Autor: Marcin, Ocena:
5 na 5
Zegarek wizualnie jest bardzo ładny, zakładam go codziennie, nie zdejmuję go nawet pod prysznicem? Funkcjonalnie bardzo fajnie dopracowany, ciekawostką jest ustawienie faz księżyca. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego zegarka i szczerze polecam wszystkim którzy cenią sobie choć trochę luksusu!!!

Zegarek męski Casio G-SHOCK Original GA-100-1A1ER
Autor: Klaudia, Ocena:
5 na 5
Super zegarek, dużo funkcji, serdecznie polecam:)

Zegarek męski Tissot Supersport Chrono T125.617.33.051.00
Autor: Joanna, Ocena:
5 na 5
Jestem bardzo zadowolona, towar pierwsza klasa, zegarek bardzo elegancki. Czas realizacji razem z grawerem 3 dni robocze, piekne pudełko prezentowe. Zdecydowanie polecam.

Zegarek męski Festina Sport F20531-2

Zegarek męski Festina Sport F20531-2

2022-11-22 12:52
Autor: Piotr, Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek za przystępne pieniadze. Swietna jakosc wykonania. Mechanizm pracuje płynnie. Branzoleta bardzo dobrej jakosci. Az nie chce sie sciagać z ręki :)

Zegarek dla dziewczynki ICE Watch ICE-Hero ICE.020327

Zegarek dla dziewczynki ICE Watch ICE-Hero ICE.020327

2022-11-22 10:29
Autor: Beata, Ocena:
5 na 5
Przede wszystkim piękna kolorystyka ... córka zachwycona - miętowy i fioletowy to jej ulubione kolory :) bardzo prosta i czytelna tarcza co ułatwia naukę godzin ! Duża funkcjonalność ( niestraszne mu zamoczenie w wodzie chociażby przy myciu rąk ) duża wygoda noszenia i idealnie dobrany pasek do wieku dziecka( 7 lat) . 10000 % zadowolenia i radości dziecka bezcenne . A grawer z imieniem jeszcze bar

Zegarek męski Casio Sportowe MWA-100HD-2AVEF
Autor: Marta, Ocena:
5 na 5
Towar dostarczony w expressowym tempie-zgodnie z zamówieniem, zegarek zgodny z oczekiwaniami, grawer wykonany ładnie, widoczny, polecam dokonywanie zakupów za pośrednictwem sklepu, szybka, sprawna rzetelna obsługa, takie zakupy to czysta przyjemność..z pewnością powrócę:)

Zegarek męski Garmin Fenix® 010-02541-23
Autor: Biuro, Ocena:
5 na 5
Polecam, zegarek jak i sklep. Wszystko wpozadku. Sklep działa błyskawicznie.

Zegarek damski Timex Ironman TW5K89800

Zegarek damski Timex Ironman TW5K89800

2022-11-22 10:24
Autor: Tomasz, Ocena:
5 na 5
szybko i solidnie polecam

Zegarek męski Seiko Sports Automat SRPG61K1
Autor: Filip, Ocena:
5 na 5
Bardzo dobrze wykonany, polecam

Zegarek męski Lorus Sportowe RM347FX9

Zegarek męski Lorus Sportowe RM347FX9

2022-11-22 08:54
Autor: Karol, Ocena:
5 na 5
Bardzo ładny, czytelny nie za ciężki oraz wygodny zegarek. Polecam

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20560-6

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20560-6

2022-11-22 08:53
Autor: Jakub, Ocena:
5 na 5
Polecam w 100%, najlepszy sklep,na pewno skorzystam jeszcze

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20560-6

Zegarek męski Festina Timeless Chronograph F20560-6

2022-11-22 08:53
Autor: Jakub, Ocena:
5 na 5
Polecam w 100%, najlepszy sklep,na pewno skorzystam jeszcze