TY ZAMAWIASZ Z DOMU, MY BEZPIECZNIE REALIZUJEMY TWOJE ZAMÓWIENIE. InPost 0zł.

Zegarki Opinie

Wybierz markę:

OPINIE O ADIDAS OPINIE O ADRIATICA OPINIE O AEROWATCH OPINIE O ANNE KLEIN OPINIE O ARMANI EXCHANGE OPINIE O ATLANTIC OPINIE O AVI-8 OPINIE O AVIATOR OPINIE O BALEZZA MRS OPINIE O BALL OPINIE O BALTICUS OPINIE O BAUHAUS OPINIE O BERING OPINIE O BISSET OPINIE O BULOVA OPINIE O CALVIN KLEIN OPINIE O CALYPSO OPINIE O CANDINO OPINIE O CARAVELLE OPINIE O CARL VON ZEYTEN OPINIE O CASIO OPINIE O CASIO VINTAGE OPINIE O CERRUTI 1881 OPINIE O CERTINA OPINIE O CHARLES BOWTIE OPINIE O CITIZEN OPINIE O CLUSE OPINIE O CT SCUDERIA OPINIE O DANIEL WELLINGTON OPINIE O DANISH DESIGN OPINIE O DAVID DAPER OPINIE O DAVOSA OPINIE O DELBANA OPINIE O DELMA OPINIE O DIESEL OPINIE O DKNY OPINIE O DOODLE OPINIE O DOXA OPINIE O EMPORIO ARMANI OPINIE O EPOS OPINIE O ESPRIT OPINIE O FESTINA OPINIE O FILA OPINIE O FLIK FLAK OPINIE O FOSSIL OPINIE O FURLA OPINIE O GARETT OPINIE O GLYCINE OPINIE O GROVANA OPINIE O ICE WATCH OPINIE O INGERSOLL OPINIE O INVICTA OPINIE O IRON ANNIE OPINIE O JACK PIERRE OPINIE O JACQUES LEMANS OPINIE O JAGUAR OPINIE O JOOP OPINIE O JUNGHANS OPINIE O JUNKERS OPINIE O KARL LAGERFELD OPINIE O KNOCK NOCKY OPINIE O KRONABY OPINIE O LACOSTE OPINIE O LE TEMPS OPINIE O LORUS OPINIE O LOTUS OPINIE O MARC JACOBS OPINIE O MAREA OPINIE O MARK MADDOX OPINIE O MASERATI OPINIE O MELLER OPINIE O MICHAEL KORS OPINIE O MICHEL HERBELIN OPINIE O MOCKBERG OPINIE O NAUTICA OPINIE O NIXON OPINIE O OBAKU DENMARK OPINIE O OPEX OPINIE O ORIENT OPINIE O ORIENT STAR OPINIE O ORIS OPINIE O OUI & ME OPINIE O PAUL HEWITT OPINIE O PIERRE RICAUD OPINIE O POLAR OPINIE O POLICE OPINIE O PULSAR OPINIE O QQ OPINIE O ROSEFIELD OPINIE O RUBICON OPINIE O SCUDERIA FERRARI OPINIE O SEIKO OPINIE O SEKONDA OPINIE O SKAGEN OPINIE O STRAND OPINIE O STURMANSKIE OPINIE O SUUNTO OPINIE O SWATCH OPINIE O TED BAKER OPINIE O THOM OLSON OPINIE O TIMBERLAND OPINIE O TIMEX OPINIE O TISSOT OPINIE O TOMMY HILFIGER OPINIE O TRASER OPINIE O TRIWA OPINIE O VECTOR SMART OPINIE O VERSACE OPINIE O VERSUS VERSACE OPINIE O VICTORINOX OPINIE O VOSTOK EUROPE OPINIE O WENGER OPINIE O ZEPPELIN
Zegarek męski Atlantic Worldmaster 51752.41.65SM

Zegarek męski Atlantic Worldmaster 51752.41.65SM

2021-09-28 11:20
Autor: Adam, Ocena:
5 na 5
Zegarek spełnił moje oczekiwania. Bardzo dobra obsługa klienta oraz szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam.

Autor: Artur, Ocena:
5 na 5
Zegarek sztos. to mój drugi g-Shock i na pewno nie ostatni ;-) . potrzebowałem alternatywy dla MudMastera na oficjalne i eleganckie wyjścia i ten sprawdza się znakomicie. ma elegancki wygląd i robi wrażenie. jedyny minus że pasek na jeden bolec i sprzączkę trzeba dobrze dosuwać do zapięcia bo potrafi się zsunąć i można by zgubić. podsumowując obsługa zamówienia szybko i bezproblemowo, dostałem też...

Zegarek damski Versus Versace Damskie VSP1J0321

Zegarek damski Versus Versace Damskie VSP1J0321

2021-09-28 09:26
Autor: Mirosław, Ocena:
5 na 5
Przepiękny design, elegancja w każdym calu

Autor: Andrzej, Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek świetny disain. Prezent dla małżonki trafiony w 10!

Autor: Tomasz, Ocena:
5 na 5
Zegarek pięknie wykonany , z sportowo oficjalną nutą . Szerokość koperty w stosunku do wysokości idealna . Zdecydowanie zdobi nadgarstek , sprawiając wrażenie droższego niż w rzeczywistości . Jak zwykle transakcja bardzo szybka i profesjonalna .

Autor: Jarosław, Ocena:
5 na 5
Cześć. Casio BA-110-1AER, i GA-110GB-1AER, zegarki dla pary kupiliśmy sobie z żoną na 15 rocznicę ślubu. Zakup okazał się strzałem w dziesiątke. Zegarki lekkie, łatwe w obsłudze, dzięki złotemu cyferblatowi efektownie prezentują sie na ręce. Bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka towar nastepnego dnia był u nas

Autor: Jarosław, Ocena:
5 na 5
Cześć. Casio GA-110GB-1AER, i BA-110-1AER, zegarki dla pary kupiliśmy sobie z żoną na 15 rocznicę ślubu. Zakup okazał się strzałem w dziesiątke. Zegarki lekkie, łatwe w obsłudze, dzięki złotemu cyferblatowi efektownie prezentują sie na ręce. Bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka towar nastepnego dnia był u nas

Autor: Jan, Ocena:
5 na 5
Zegarek Adriatica A11135233Q jest zegarkiem szwajcarskim z mechanizmem kwarcowym. Posiada czarny skórzany pasek, na drugiej stronie paska widnieje sygnatura loga firmy. Szkło zegarka jest wykonane z mineralnego szkła utwardzanego które jest dość solidnym materiałem, odpornym na zadrapania. Serdecznie polecam ten zegarek osobie która ceni klasycyzm czasomierzy.

Zegarek dla dzieci Garett Dla dzieci 5903246286748

Zegarek dla dzieci Garett Dla dzieci 5903246286748

2021-09-27 15:43
Autor: Miranda, Ocena:
5 na 5
Polecam. Fajny gadżet w dobrej cenie. Nowoczesny wygląd. Działa bezproblemowo

Autor: Bożena, Ocena:
5 na 5
Jestem bardzo zadowolona z zegarka iszybkiej dostawy synową bardzo się cieszy z prezentu polecam nie dowiarkom by bez obaw korzystali z powyższego sklepu pozdrawiam Wlascicieli

Zegarek damski Armani Exchange Fashion AX4331

Zegarek damski Armani Exchange Fashion AX4331

2021-09-27 12:49
Autor: Katarzyna, Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek!!!! Polecam! A jeśli chodzi o sklep ZEGAREK.NET to jestem pod wrażeniem,ekspresowa wysyłka, paczka dobrze zapakowana ,a zegarek cudny! Zamawiałam juz drugi raz i mam te same odczucia;) więc polecam!

Zegarek dla chłopca Flik Flak Friends  & Heroes FLNP029

Zegarek dla chłopca Flik Flak Friends & Heroes FLNP029

2021-09-27 12:29
Autor: Iwona, Ocena:
5 na 5
Zegarek gustowny, motyw myszki Disneya ponadczasowy , flik flak ułatwia naukę odczytywania czasu przez przedszkolaka, firma zegarek.net doskonale się wywiązała ze sprzedaży, dostawa błyskawiczna

Kategorie: Zegarki
Autor: Patryk, Ocena:
5 na 5
Polecam zegarek, użytkuję go od paru dni i jestem zadowolony

Autor: Dawid, Ocena:
5 na 5
Idealny stylowo. Świetne subtelne złocone fragmenty bransolety

Autor: Ewa, Ocena:
5 na 5
Zegarek spełnił moje oczekiwania, prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Dzięki temu, że pasek jest niezbyt szeroki i wydaje się być delikatny, nie przytłacza tarczy zegarka, a uwypukla jej elegancję i blask.

Autor: Janusz, Ocena:
5 na 5
Jest piękny, bo jest prosty. Classica

Autor: Tomasz, Ocena:
5 na 5
Zegarek dla córki 7 lat w 100% spełnia moje oczekiwania, Ma bardzo dobrze podświetloną tarczę. Moja córka używa tylko zegarka. Różowy, sportowy plastikowy zegarek. Dla dziecka w sam raz.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Andrzej, Ocena:
5 na 5
Elegancki, dokładny i niedrogi. Warto mieć ten zegarek. Polecam!

Zegarek damski Anne Klein Bransoleta AK-3168CHGB

Zegarek damski Anne Klein Bransoleta AK-3168CHGB

2021-09-26 21:47
Autor: Radek, Ocena:
5 na 5
Zegarek prezentuje się wspaniałe. Spodobał się jako prezent. Polecam

Zegarek damski Anne Klein Bransoleta AK-3168CHGB

Zegarek damski Anne Klein Bransoleta AK-3168CHGB

2021-09-26 21:47
Autor: Radek, Ocena:
5 na 5
Zegarek prezentuje się wspaniałe. Spodobał się jako prezent. Polecam