Zimowa wyprzedaż

Opinie o zegarkach Meller

Sprawdź zegarki Meller dostępne w naszej ofercie:
Zegarek damski Meller Maya W9RN-1CHOCO
Autor: Roksana , Ocena:
5 na 5
Zegarek doprawdy super. Bardzo elegancki. Miałam obawę co do wielkości ze względu na szczupłe nadgarstki, a jednak jestem pozytywnie zaskoczona. Zegarek nie wygląda jak męski, ani jak przysłowiowa busola. Przesyłka wprost ekspresowa. Byłam w szoku - wczoraj zamówiłam, dziś odebrałam.Jedyna uwaga to do wielkości datownika. Nic więcej.

Zegarek męski Meller Denka 3GG-2GREY
Autor: Iwona, Ocena:
5 na 5
Zegarki domu Meller przez swój klasyczny wygląd i bransoletę są bardzo eleganckie, ale jednocześnie przez ciekawe zestawienie kolorów nadają się do casualowych stylizacji. Osobiście kupiłem zegarek jako dodatek do swojej weselnej stylizacji, do której się rewelacyjnie nadaje poprzez wskazówki i inne elementy tarczy w kolorze złotym, który idealnie harmonizuje się z obrączka i spinkami koszuli. Sz

Zegarek damski Meller Denka W3N-1SAND
Autor: Iza, Ocena:
5 na 5
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zegarek jest piękny:) Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, na następny dzień mogłam cieszyć się zegarkiem!

Zegarek męski Meller Denka L3P-2SILVER

Zegarek męski Meller Denka L3P-2SILVER

2022-05-28 11:48
Autor: Andrzej, Ocena:
5 na 5
To mój drugi zegarek tej marki. Jestem równie zadowolony jak z pierwszego.

Zegarek męski Meller Maori 2NR-2BLACK

Zegarek męski Meller Maori 2NR-2BLACK

2022-05-22 16:11
Autor: Nataliia, Ocena:
5 na 5
Zegarek świetnie wykonany, bardzo smukły, co dodaje elegancji. Szybka realizacja zamówienia i grawerunku przez sklep.

Zegarek męski Meller Astar 1G-1BROWN

Zegarek męski Meller Astar 1G-1BROWN

2022-04-20 06:54
Autor: Katarzyna, Ocena:
5 na 5
Zegarek piękny, bardzo dobra jakość, dokładnie taki jaki było oczekiwany. Bardzo sprawna realizacja zamówienia i przesyłka.

Zegarek męski Meller Makonnen 4GO-1CAMEL
Autor: Irena, Ocena:
5 na 5
Zegarek nam się spodobał. Solenizantowi również. Pochwalić wypada także profesjonalizm w obsłudze klienta. Techniczna ocena naszego Mellera może być wystawiona dopiero za jakiś czas

Zegarek męski Meller Astar 1G-1BROWN

Zegarek męski Meller Astar 1G-1BROWN

2022-03-14 22:04
Autor: Michał, Ocena:
5 na 5
Zegarek jest rewelacyjny. Idealnie pasuje i po kilku chwilach zapomina się, że w ogóle się go nosi. Nie żałuję zakupu i bardzo go sobie chwalę :D

Zegarek damski Meller Denka W3N-1SAND
Autor: Marcela, Ocena:
5 na 5
Fajny wodoszczelny. Superrr

Zegarek damski Meller Denka W300-2GOLD

Zegarek damski Meller Denka W300-2GOLD

2022-01-25 10:40
Autor: Małgorzata, Ocena:
5 na 5
Minimalizm i prostota zegarków Meller to ich największy atut. Denka All Gold jest lekki, bardzo delikatny, wybrałam rozmiar tarczy 34 aby był widoczny ale jednocześnie subtelny i bardziej biżuteryjny. Jedno ale- mógłby kolor żółtego złota być nieco mniej "odpustowy", niemniej jednak na opalonej dłoni będzie się prezentował rewelacyjnie. Najwyższa ocena dla sklepu za realizację zamówienia ograniczo

Zegarek męski Meller Denka 3GG-2GREY
Autor: Piotr, Ocena:
5 na 5
Prosty minimalistyczny zegarek. Lekki, cienki.

Zegarek męski Meller Astar 1G-1BROWN

Zegarek męski Meller Astar 1G-1BROWN

2022-01-05 17:23
Autor: Bartosz, Ocena:
5 na 5
Ładny i zgrabny! :) Ciężko będzie wyrazić w pełni obiektywna opinie ponieważ większość kwoty pokryłem bonem (za opinie na temat mojego poprzedniego zakupy) przez co zegarek kosztowal mnie tylko 50zl :) Na pewno zegarek jest bardzo lekki i po chwili zapomina się, ze mamy go na ręce. Dodatkowo zegarek jest mniejszy niz wydaje sie na zdjeciu i osoby z dużym obwodem przedramienia mogą mieć problem że

Zegarek damski Meller Astar W1N-2BLACK

Zegarek damski Meller Astar W1N-2BLACK

2021-12-28 18:41
Autor: Marta, Ocena:
5 na 5
W rzeczywistości mało widoczny datownik.

Zegarek męski Meller Maori 2NR-2BLACK

Zegarek męski Meller Maori 2NR-2BLACK

2021-12-19 15:45
Autor: Krystyna, Ocena:
5 na 5
Zegarek rewelacyjny. W rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu. Polecam.

Bransoleta do zegarka  Meller  WMST-2ROSE
Autor: Ernest, Ocena:
5 na 5
Piękny zegarek, szybka wysyłka, miła obsługa klienta

Zegarek damski Meller Astar W1RN-1BLACK
Autor: Ernest, Ocena:
5 na 5
Idealny prezent

Zegarek męski Meller Maori 2NR-2BLACK

Zegarek męski Meller Maori 2NR-2BLACK

2021-12-06 16:29
Autor: Martyna, Ocena:
5 na 5
Mega polecam, zamówienie szybko zrealizowane. Zegarek idealny

Zegarek unisex Meller Nairobi 11ON-3.2GOLD
Autor: Karina, Ocena:
5 na 5
Niezwykle elegancki zegarek. Mam bardzo szczupłą rękę i bałam się, że będzie za bardzo masywny, ale okazał się idealny.

Zegarek męski Meller Denka 3PN-2SILVER
Autor: Andrzej, Ocena:
5 na 5
zegarek zgodny z zamówieniem, prezentuje się elegancko. Jak będzie się sprawował to się okaże, ale jestem optymistą1

Zegarek męski Meller Denka 3PN-2SILVER
Autor: Andrzej, Ocena:
5 na 5
zegarek zgodny z zamówieniem, prezentuje się elegancko. Jak będzie się sprawował to się okaże, ale jestem optymistą1