Opinie o zegarkach Qq

Sprawdź zegarki Qq dostępne w naszej ofercie:
Autor: Judyta, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek damski QQ tani, a taki efektowny. Idealny kolor różowego złota do tego średnia tarcza a wokoło niej kryształki. Prezentuje się elegancko. Za takie pieniążki to idealny model. Polecam sklep i model zegarka.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek damski QQ Damskie C168-104

2020-04-08 09:03
Autor: Joanna, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek jest bardzo elegancki, zgrabny. Jest dobrze widoczna tarcza, na czym bardzo mi zależało. Pomimo że tarcza jest duża wygląda zgrabnie. Prezentuje się super. Jestem bardzo zadowolona, z zakupu i już myślę o następnym. Będzie super prezent dla mojej kochanej mamusi. Cieszę się że na was trafiłam. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek męski QQ Męskie QA06-304

2020-04-07 11:18
Autor: Anna, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek bardzo fajny. Kupiłam go dla taty na urodziny i sprawdził się. Ma prostą formę i czytelny cyferblat. A to dla starszej osoby ważne. Do tego dochodzi elegancki pasek i staranne, estetyczne opakowanie! Polecam.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek damski QQ Damskie F635-001

2020-04-06 11:26
Autor: Dorota, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek dobrej jakości. Ślicznie się prezentuje. Profesjonalna i szybka obsługa nawet w tych ciężkich czasach. Szczerze polecam.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek damski QQ Damskie QA21-412

2020-04-01 22:31
Autor: Marta, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek jest pdlrześliczny. Dobrej jakości. Wspaniała dbałość o szczegóły. Zapakowany z klasą.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Łukasz, Ocena:
(5 na 5)
Dobrze się prezentuje.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek damski QQ Damskie QA21-412

2020-03-27 15:53
Autor: Elżbieta, Ocena:
(5 na 5)
Szybka realizacja zamówienia. Zegarek zamówiony jako prezent. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Było małe niedopatrzenie przy grawerze- szybka odpowiedź z propozycją dwóch rozwiązań. Kurier zwrotny celem uzupełnienia napisu na koszt sklepu. Zegarek bardzo ładny, grawer estetyczny i dodaje uroku. Na pewno zamówię jeszcze jeden zegarek z grawerem z tego sklepu.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Dominika, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek był prezentem dla męża na urodziny. Gdy tylko zobaczyłam go na stronie stwierdziłam, że będzie idealnie do niego pasował i się nie myliłam. Zegarek prezentuje się bardzo fajnie na ręce, ma piękną tarczę i doskonale dobrany pasek. Zarówno ja jak i mój mąż jesteśmy zadowoleni z wyboru. Z przyjemnością polecam go jako prezent!

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Kamil, Ocena:
(5 na 5)
Pięknie zapakowany świetnej jakości

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Weronika, Ocena:
(5 na 5)
Bardzo szybka wysyłka, super kontakt ze sprzedawcą, zegarek prześliczny, jeszcze lepszy na żywo niż na zdjęciach. Polecam!

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Adam, Ocena:
(4 na 5)
Bardzo dobra jakoś

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek damski QQ Damskie QZ25-016

2020-03-16 11:22
Autor: Aneta, Ocena:
(5 na 5)
Piękny zegarek, trochę za duży ale dało się go bez problemu uregulować, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Monika, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek dokładnie taki jakiego oczekiwałam. Bardzo szybka i profesjonalna dostawa.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Patrycja, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek wygląda bardzo ciekawie. Szczególnie efektowny jest żółty pasek. Świetnie komponuje się z tarczą. Lekki, wygodny. Duży plus za szybką realizację zamówienia.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Urszula, Ocena:
(5 na 5)
W zegarku podoba mi się przede wszystkim wzornictwo. Połączenie w jednym zegarku wspaniałego blasku srebra i złota to strzał w 10.

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek męski QQ Męskie C214-315

2020-03-15 00:00
Autor: Magda, Ocena:
(5 na 5)
Polecam zakupy. Opis zgodny z zakupem,zegarek ma duże indeksy i wskazówki-to prezent dla osoby starszej więc czytelność ma ogromne znaczenie...zgrabny ładny..wysyłka bezproblemowa szybką dostawa..grawer na życzenie super...pasek z ekoskorki :)

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ

Zegarek męski QQ Męskie C214-305

2020-03-15 10:05
Autor: Magdalena, Ocena:
(5 na 5)
Opis zgodny z zakupem,zegarek ma dluze wskazówki-to prezent dla osoby starszej wiedz wskazówki mają znaczenie...zgrabny ładny...polecam zakupy..wysyłka bezproblemowa szybką dostawa..grawer na życzenie super...gwarancja jest...

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Monika, Ocena:
(5 na 5)
Zegarek jeszcze lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciu. To był bardzo dobry wybór. Ładny, masywny zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, super firma polecam! I grawer wygląda super!

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Jacek, Ocena:
(5 na 5)
Bardzo profesjonalna obsługa procesu zakupowego , atrakcyjne ceny i szybka dostawa. Zegarek funkcjonalny , prosty, bardzo czytelny taki jaki chciałem ... Polecam jak najbardziej !

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ
Autor: Basia, Ocena:
(5 na 5)
Ładny, a zarazem tani model zegarka. Myślę, że sprawdzi się na dłuższy czas w użytkowaniu. Jak szukamy to znajdujemy zawsze coś ciekawego, tak jak Ja. To już mój następny model zegarka tego typu, ale w innej kolorystyce. Polecam

Kategorie: Zegarki Zegarki QQ